2012. április 11., szerda

Végzősnek lenni

Végzősnek lenni rettentő izgi, mondtam már eddig is, és azt kell mondjam, nem lesz kevésbé izgi attól sem, ha egy-két dolog elrendeződik, mert ami a helyére csusszan, amögül újabb izgalmak bukkannak elő. Megvan a szakdogatémám (egy ideje): A közétkeztetés, az iskolai étkeztetés vizsgálata táplálkozás-egészségügyi szempontból,
és majd jól megreformálom a menzát. És megvan a gyakorlati helyem is: Louis Kerkyra Golfnak hívják a kicsikét, Korfun található (mint azt a görögül tudók már a nevéből is kitalálhatták), és június elsejétől szeptember 30-áig szoros munkakapcsolat lesz közöttem és az ő konyhája között. Az alábbi kép őt ábrázolja:




A menedzsert, aki intézi, Spyrounak hívják egyébként. Ezen jót kacagtam, hiába nem illik, Durrell is megmondta: Korfun minden férfit Szpirónak hívnak...

Nincsenek megjegyzések: